Móri Borvidék TDM Egyesület


Szeretettel köszöntjük Önt!


Mit jelent a TDM? Miért jött létre az egyesület? Térségi turisztikai menedzsmentet jelent a TDM, vagyis tagjainak szolgáltatásait minél jobban összehangolni a vendégek legnagyobb megelégedésére, egy fenntartható turizmus kialakításáért. A turizmus menedzselése el?nyös a településeknek, a közösségnek, a gazdaságnak és az ide látogató vendégeknek.

Az egyesület célja, ha a turista élményhez jusson, az itt tartózkodásával elégedett legyen, a térség gazdasága fejl?djön, a közösség kultúrája gazdagodjon és a természetes és épített környezett védelemben részesüljön.

Sok a munka, nagy a feladat, de az egyesület tagjai nagy elszántsággal, mindenki a saját maga területén szerzett szaktudás hozzáadásával alulról szervez?dve közös összefogással programcsomagokat alakít ki, ismertet? anyagokat, rendezvényeket hoz létre a tagdíjakból és pályázati forrásokból.

Ha a Móri Borvidéket és környékét választotta kikapcsolódásként, vagy üzleti helyszínként számoljon egyesületünk tagjainak kínálatával, kedvezményeivel, rendezvényeivel, szerezze be t?lünk a legpontosabb információkat!


Möllmann Günterné
elnök


Web: www.moriborvidekinfo.hu
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ;

Elnök: Möllmann Günterné
Az Elnökség további tagjai: Geszler Anikó, Tör? Gábor, Varga Máté  • сделать ремонты тут