FELHÍVÁS BORVERSENYRE

 

(nevezési lap letöltése)

 

Tisztelt Borosgazdák !

 

A Móri Borvidék borosgazdáinak hagyományos Szent György napi borversenye 2018. április 27-én, pénteken kerül megrendezésre.

A borverseny helye: Mór, Művelődési Ház (Erzsébet tér 14.)

 

Nevezni lehet a nevezési lap kitöltésével és a hegyközség részére 2018. április 17-ig történő leadásával. (A nevezésnek nem feltétele az adott borminta valamely helyi borversenyen történt előzetes megmérettetése, illetve az ott elért eredmény.)

 

A minták leadása 2018. április 24-én kedden délelőtt  9-12, délután 14-17 óra között lehetséges a Művelődési Házban. Nevezett tételenként 3 palack bor leadását, valamint a borok leadásakor 1500 Ft/minta nevezési díj helyszínen történő befizetését kérjük.

 

A borverseny eredményhirdetése 2018. április 27-én, pénteken 18 órakor lesz a Művelődési Házban. Az eredményhirdetést követően 21 óráig lesz lehetőség a versenyborok kóstolására.

 

Annak érdekében, hogy a díjfelajánlásokat kellő megtiszteltetéssel viszonozzuk a személyesen jelenlévő szponzorok felé, felhívjuk minden nevező figyelmét, hogy tárgyjutalmat csak annak áll módunkban átadni, aki személyesen vagy megbízottja révén képviselteti magát a díjkiosztó ünnepségen.

 

További információ a 30/2844-478 telefonszámon.

Mór, 2018. április 3.

                                                                                   

Frey Szabolcs

hegybíró

Móri Borvidék Hegyközsége

 

(nevezési lap letöltése)