FELHÍVÁS BORVERSENYRE ÉS BORÁSZBÁLRA (Nevezési lap letöltése!)

 

 

Tisztelt Borosgazdák !

 

 

 

A Móri Borvidék borosgazdáinak hagyományos Szent György napi borversenye

2014. április 25-én, pénteken

kerül megrendezésre.

A borverseny helye: Mór, Művelődési Ház (Erzsébet tér 14.)

Nevezni lehet a nevezési lap kitöltésével és a hegyközség részére 2014. április 11-ig történő leadásával. (A nevezésnek nem feltétele az adott borminta valamely helyi borversenyen történt előzetes megmérettetése, illetve az ott elért eredmény.)

A minták leadása  2014. április 22-én kedden délelőtt  9-12, délután 14-17 óra között lehetséges a Művelődési Házban. Nevezett tételenként 3 palack bor leadását, valamint a borok leadásakor 1200 Ft/minta nevezési díj helyszínen történő befizetését kérjük.

A borverseny eredményhirdetése 2014. április 25-én, pénteken 19 órakor lesz a Művelődési Házban, melyet 20-02 óráig a második alkalommal megrendezésre kerülő Szent György napi borászbál követ, vacsorával egybekötve. A bálon fellép a Móri Kistérségi Rozmaring Tánccsoport, a jó hangulatról a Tutti Zenekar gondoskodik.

A borverseny nevezési lapján kérjük jelezni a borászbálon való részvételi szándékot. A báli belépő ára 3500 Ft/fő, mely a vacsora árát is tartalmazza. A borversenyre nevezett termelők a báli belépő árából 1000 Ft/fő kedvezményt kapnak. 1-3 nevezett minta esetén a kedvezmény 2 főre, 3 fölötti nevezett minta esetén 4 főre érvényes.

Annak érdekében, hogy a díjfelajánlásokat kellő megtiszteltetéssel viszonozzuk a személyesen jelenlévő szponzorok felé, felhívjuk minden nevező figyelmét, hogy tárgyjutalmat csak annak áll módunkban átadni, aki személyesen vagy megbízottja révén képviselteti magát a díjkiosztó ünnepségen. Azok a borral nevező termelők, akik csak a díjkiosztón vesznek részt, a részvétel továbbra is ingyenes, vendégek számra a díjkiosztó alatt kóstolójegyes borkóstolásra van lehetőség (a korlátlan kóstolásra jogosító jegy ára 1000 Ft/fő).


További információ a 30/2844-478 telefonszámon.

 

 

Mór, 2014. április 3.

                                                                                                             

Frey Szabolcs

hegybíró

Móri Borvidék Hegyközsége

Nevezési lap letöltése!