FELHÍVÁS BORVERSENYRE ÉS BORBÁLRA


Tisztelt Borosgazdák !


A Móri Borvidék borosgazdáinak hagyományos Szent György napi borversenye 2015. április 24-én, pénteken kerül megrendezésre.
A borverseny helye: Mór, Művelődési Ház (Erzsébet tér 14.)


Nevezni lehet a nevezési lap kitöltésével és a hegyközség részére 2015. április 10-ig történő leadásával. (A nevezésnek nem feltétele az adott borminta valamely helyi borversenyen történt előzetes megmérettetése, illetve az ott elért eredmény.)


A minták leadása 2015. április 20-án hétfőn délelőtt 9-12, délután 14-17 óra között lehetséges a Művelődési Házban. Nevezett tételenként 3 palack bor leadását, valamint a borok leadásakor 1200 Ft/minta nevezési díj helyszínen történő befizetését kérjük.


A borverseny eredményhirdetése 2015. április 24-én, pénteken 19 órakor lesz a Művelődési Házban, melyet 20-02 óráig a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Szent György napi borbál (nem csak borászoknak) követ. A bálon fellép a móri Edelweiss Német Nemzetiségi Tánccsoport, a jó hangulatról a Viking Zenekar gondoskodik.

A borverseny nevezési lapján kérjük jelezni a borbálon való részvételi szándékot. A báli belépő ára 2000 Ft/fő. A borversenyre nevezett termelők a báli belépő árából 1000 Ft/fő kedvezményt kapnak. 1-3 nevezett minta esetén a kedvezmény 2 főre, 3 fölötti nevezett minta esetén 4 főre érvényes.

 

Annak érdekében, hogy a díjfelajánlásokat kellő megtiszteltetéssel viszonozzuk a személyesen jelenlévő szponzorok felé, felhívjuk minden nevező figyelmét, hogy tárgyjutalmat csak annak áll módunkban átadni, aki személyesen vagy megbízottja révén képviselteti magát a díjkiosztó ünnepségen. Azok a borral nevező termelők, akik csak a díjkiosztón vesznek részt, a részvétel továbbra is ingyenes, vendégek számra a díjkiosztó alatt kóstolójegyes borkóstolásra van lehetőség (a korlátlan kóstolásra jogosító jegy ára 1000 Ft/fő).

 

További információ a 30/2844-478 telefonszámon.

 

Felhívás és nevezési lap letöltése.

 

Mór, 2015. április 1.

 

Frey Szabolcs
hegybíró
Móri Borvidék Hegyközsége