Tisztelt Borosgazdák !


A Móri Borvidék borosgazdáinak hagyományos Szent György napi borversenye 2013. április 26-én, pénteken kerül megrendezésre.

A borverseny helye: Mór, Művelődési Ház (Erzsébet tér 14.)


Nevezni lehet a nevezési lap kitöltésével és a hegyközség részére 2013. április 12-ig történő leadásával
. (A nevezésnek nem feltétele az adott borminta valamely helyi borversenyen történt előzetes megmérettetése, illetve az ott elért eredmény.)


A minták leadása  2013. április 23-án kedden délelőtt  9-12, délután 14-17 óra között
lehetséges a Művelődési Házban. Nevezett tételenként 3 palack bor leadását, valamint a borok leadásakor 1200 Ft/minta nevezési díj helyszínen történő befizetését kérjük.

A borverseny eredményhirdetése 2013. április 26-án, pénteken 19 órakor lesz a Művelődési Házban, melyet 20-02 óráig az első alkalommal megrendezésre kerülő Szent György napi borászbál követ, vacsorával egybekötve. A bálon fellép a móri Edelweis Tánccsoport, a jó hangulatról a Tutti Zenekar gondoskodik.


A borverseny nevezési lapján kérjük jelezni a borászbálon való részvételi szándékot
. A báli belépő ára 3500 Ft/fő, mely a vacsora árát is tartalmazza. A borversenyre nevezett termelők a báli belépő árából 1000 Ft/fő kedvezményt kapnak. 1-3 nevezett minta esetén a kedvezmény 2 főre, 3 fölötti nevezett minta esetén 4 főre érvényes.


Annak érdekében, hogy a díjfelajánlásokat kellő megtiszteltetéssel viszonozzuk a személyesen jelenlévő szponzorok felé, felhívjuk minden nevező figyelmét, hogy tárgyjutalmat csak annak áll módunkban átadni, aki személyesen vagy megbízottja révén képviselteti magát a díjkiosztó ünnepségen. Azok a borral nevező termelők, akik csak a díjkiosztón vesznek részt, a részvétel továbbra is ingyenes, vendégek számra a díjkiosztó alatt kóstolójegyes borkóstolásra van lehetőség (a korlátlan kóstolásra jogosító jegy ára 1000 Ft/fő).

További információ a 30/2844-478 telefonszámon.


Nevezési lap letöltése.Mór, 2013. április 2.

                                                                                                             

Frey Szabolcs

hegybíró

Móri Borvidék Hegyközsége